Replica

CarVi – Viitorul siguranţei la volan

Vă întrebaţi ce este CarVi? Pe parcursul acestui articol vom enunţa numeroase răspunsuri, reuşind, treptat, să aflăm împreună ce presupune acest concept. Pentru început, însă, vom prezenta aceste termen sub sintaxa unei echipe personalizate ce vă va însoţi  pe parcursul întregii călătorii, devenind un copilot ce se bucură de totală încredere, atât din partea şoferului, cât şi din partea pasagerilor.

20150130011830-Carvi_at_work

 

Modul de funcţionare:

Doar cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră şi al unei camere de bord încorporabilă, CarVi reuşeşte să aducă în prim-plan numeroasele avantaje ale tehnologiei exclusiviste pe care o deserveşte, devenind un real ajutor.

Deoarece creatorii acestui concept urmăresc obţinerea unor capturi video cât mai relevante, în procesul de selcţie al camerei au fost luate în considerare aspecte ce merită întreaga dumneavoastră atenţie. Printre acestea se numără:

 • Unghiul larg de cuprindere (170°), camera ajungând să surprindă întreaga activitate din trafic
 • Rezoluţia FullHD
 • Senzorul de înaltă calitate, care permite înregistrarea chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută
 • Prezenţa unui display, aparatul fiind astfel capabil să redea evenimentele înregistrate pe parcursul unei perioade prestabilite
 • Senzorul de mişcare încorporat ce poate surprinde eventualele accidente survenite în lipsa dumneavoastră
 • 4 GB de memorie internă 

Totodată, este important să subliniem faptul că pachetul complet cuprinde şi următoarele:

 • Accesorii pentru fixarea camerei pe bord, sau parbriz, alegerea aparţinându-vă în exclusivitate
 • Accesorii necesare alimentării acesteia
 • Cablul USB folosit pentru transferul datelor

 

20150130012359-Carvi-app

Reuşind să localizeze pericolele în timp real, acumulând informaţii de bază cu privire la abilităţile dumneavoastră de a conduce, CarVi, redefineşte conceptul siguranţei în trafic, punându-vă la dispoziţie o întreagă echipă ce lucrează pentru dumneavoastră în mediul virtual. Astfel vă puteţi bucura de prezenţa unui copilot, a unui monitor de trafic, a unui antrenor personal ce vă oferă sfaturi cu privire la modul în care vă puteţi îmbunătăţi abilităţile, a unui profesor şi, nu în ultimul rând, al unui suporter entuziast care vă va semnala toate reuşitele şi progresele.

Avantajele folosirii tehnologiei CarVi:

Dacă nu am reuşit să subliniez în totalitate beneficiile oferite de CarVi, ne vom orienta privirea către monitorul acestuia şi întregul ajutor oferit. Aşadar, în continuare vom accentua câteva dintre aspectele sale esenţiale:

 • Acesta vă permite o încadrare corespunzătoare în bandă prin verificarea poziţiei ocupată nu doar de maşina dumneavoastră, dar şi de celelalte autovehicule participante la trafic.

20150130001706-Indiegogo4-LDWS

20150130001227-indiegogo3-lane-b

 

 • Măsurarea distanţei la care vă poziţionaţi faţă de maşina din faţă reprezintă un criteriu prin care CarVi vă informează asupra pericolului unei eventuale coliziuni, acesta ajutându-vă totodată să vă reconsideraţi poziţia.

20150205173711-Indiegogo2-Final

 • Lipsa de chibzuinţă la volan şi forţarea pedalei de frână, sau acceleraţie reprezintă aspecte adesea întâlnite în trafic, aspecte ce pot fi de asemenea corectate cu ajutorul tehnologiei prezentate. Astfel, deşi anumite obiceiuri pot deveni greu de sesizat în timp, CarVi reuşeşte să le evidenţieze spre a putea fi minimizate.

Concluzie:

CarVi oferă un nivel de dezvoltare de ultimă generaţie, nivel accesibil în mod curent doar conducătorilor celor mai recente modele de autoturisme. Astfel, creatorii programului reuşesc să transforme această tehnologie într-un ajutor de încredere accesibil tuturor posesorilor de autovehicule.

Doar cu ajutorul smartphone-ului şi al camerei pe care o puteţi instala personal în interiorul maşinii veţi primi aşadar informaţii extrem de importante cu privire la aventualele pericole si greşeli săvârşite în trafic şi toate acestea în cel mai scurt timp posibil.

carvi141201

 

 

 

Leave a Reply