Sonoff_4CH_details_10

eWeLink – cea mai noua tehnologie cloud pentru automatizari

Poti accesa orice aparat de la distanta, prin internet, doar cu telefonul tau mobil!

Afla mai multe detalii aici.

Gama de produse Itead eWeLink a fost creata pentru a aduce tehnologia IoT la indemana oricarui utilizator. Echipamentele sunt bazate pe un controller ESP 8266, cu capabilitati WiFi integrate, conectate in general cu unul sau mai multe relee si senzori.
eu_smart_socket_ad_07(1)
Principiul de baza consta in actionarea de la distanta a unui releu, de pe telefonul mobil, prin internet. In modul standard de operare, utilizand firmware-ul original al producatorului, echipamentele comunica prin WiFi in reteaua locala cu routerul wireless, care le asigura comunicarea mai departe cu un serviciu cloud gazduit in Amazon (AWS).
Controlul echipamentelor se pace cu aplicatia gratuita eWeLink, disponibila pentru Android si iOS. Aplicatia afiseaza in regim real statusul echipamentului si permite diferite operatiuni, in functie de modelul de echipament.
s20_smart_socket_ad_04
Pentru echipamentele simple cu regim de functionare doar on/off, aplicatia eWeLink permite pornirea sau oprirea releului atat manual cat si in mod automat, pe baza de program de lucru (schedule) sau de contor de timp (countdown timer). Un aspect important al aplicatiei eWeLink este ca un anumit echipament poate fi inregistrat numai pe un telefon, dar poate fi partajat accesul (share) cu alt utilizator. Astfel, puteti comanda un anumit echipament de pe oricate telefoane mobile.
sonoff_01
Gama completa de produse include: prize si fasunguri inteligente, comutatoare pe fir cu 1, 2 sau 4 canale, comutatoare pe fir cu senzori de temperatura si umiditate (de ex. AM2301) sau care includ functii de monitorizare a puterii consumate. Anumite modele pot fi actionate inclusiv cu o telecomanda RF ce functioneaza in gama de frecvente 433 MHz.
Sonoff_and_Slampher_Global_Cloud_Server
Toate aceste produse pot fi conectate si controlate prin eWeLink, aplicatia suportand si conectarea echipamentelor Google Nest. eWeLink permite integrarea unui senzor propriu sau citirea datelor din Google Nest intr-o scena inteligenta (Smart Scene), care sa porneasca sau opreasca anumite echipamente in functie de datele citite din senzori sau de statusul altor aparate.
th
Un alt element important pentru gama de produse Itead comandate prin eWeLink este ca acestea suporta comenzi prin Amazon Echo, comunicand cu Alexa: “Alexa, ask we link turn on the light” este un exemplu de comanda vocala catre Alexa.
list(1)
Firmware-ul produselor poate fi actualizat prin internet, echipamentele suportand tehnologia OTA (Over The Air). De mentionat ca produsele sunt “Hacker-Friendly”, producatorul lasand dezvoltatorilor optiunea de a se conecta pe anumiti pini pentru a rescrie firmware-ul cu unul propriu.

Aboutiulian

Leave a Reply