product-orb-350x900-2

Orbital Ring Bluetooth- Inelul inteligent, care se transformă în cască bluetooth

Orbital Ring Bluetooth, dezvoltat în parteneriat de către cei de la „Hybra Advance Technology” și „AbsolutelyNew” este cu adevărat un dispozitiv revoluționar. În 2010, prototipul  acestui device a câștigat marele premiu Consumer Electronics Show Design and Engineering  Awards, un concurs desfășurat anual în Las Vegas, cu o tradiție de peste 40 de ani, ce încurajează și promovează pe piață dispozitive de ultimă generație.

Mic, portabil și inovativ, O.R.B. este un dispozitiv unisex cu două fațete complementare: inel inteligent și cască bluetooth.

Cum a apărut însă, conceptul unui inel inteligent?

Studiile au arătat, că în medie, o persoană adultă își verifică telefonul mobil o dată la fiecare 6 minute. Dezvoltatorii lui O.R.B au urmărit să exploateze această nevoie continuă a omului modern de a fi în permanență conectat la tehnologia pe care o deține. Astfel, prin intermediul unui inel inteligent, toată tehnologia va fi la degetul tău mic -atât la propriu, cât și la figurat !   ☺


1.   O.R.B- INEL INTELIGENT


În varianta Regular, dispozitivul  se prezintă sub forma unui mic inel de platină, insesizabil diferit față de unul normal.

O.R.B, se poate  însă conecta la telefonul tău inteligent, prin intermediul tehnologiei Bluetooth, avertizându-te printr-o mică vibrație de fiecare dată când primești un nou apel, e-mail, sms, notificare de pe vreo rețea socială ori memento. El  poate fi folosit pe o rază de până la 30 m depărtare de telefonul mobil, astfel că, oriunde te-ai afla prin casă, ori la birou, nu vei mai rata niciodată vreun apel, sau vreo notificare importantă.  Deoarece inelul este prevăzut cu  sigilii militare și garnituri, acesta este rezistent la apă. Astfel, acesta poate fi purtat fără nici o problemă oriunde și oricând.

Capture1

Varianta Deluxe a acestui dispozitiv, aduce îmbunătățiri majore. Inelul are încorporat un ecran touchscreen  FOLED (Flexible Organic Light Emitting Diode) de înaltă rezoluție, ce permite afișajul color. Astfel, atunci când dispozitivul va vibra pentru avertizare, pe ecran vor apărea aceleași informații pe care le regăsim și pe display-ul telefonului mobil: numărul de telefon al apelantului, mesajul text pe care l-ați primit, ori titlul memento-ului. Pe ecran vor apărea, de asemenea butoane pentru respingerea apelului, ștergerea mesajelor text, ori reprogramarea alarmelor de avertizare.

ORB-Bluetooth-Ring-3

În stare inactivă, inelul poate fi folosit pentru afișarea orei, ori a diferitelor imagini, la alegerea utilizatorul.


2.     O.R.B- CASCĂ BLUETOOTH


Printr-o simplă răsucire, O.R.B se transformă într-o elegantă cască bluetooth, având forma literei „S”, pe care o puteți folosi pentru a prelua apeluri, ori pur și simplu pentru a asculta muzică. Dispozitivul se fixează cu partea concavă pe pavilionul superior al urechii, urmărind fixarea atentă a acestuia în partea din spate. În rest, O.R.B va urmări corespunzător conturul natural al urechii.

Datorită design-ului unic, dispozitivul poate fi confundat cu un simplu cercel.

AbsolutelyNew-Orb_InUse

orb-2-large

Revoluționar este modul de transmitere a sunetului către urechea internă. Device-ul folosește o tehnologie nouă, denumită „conducție osoasă”, ce asigură transmiterea sunetelor prin vibrația oaselor cutiei craniene. Microfonul încorporat dispozitivului realizează și funcția de anulare a zgomotului, prin intermediul unui procesor de semnal digital (ce procesează și convertește semnalul transmis pentru a putea fi recepționat). Prin intermediul acestor tehnologii, sunetul transmis este foarte clar, cât mai apropiat de vocea naturală a persoanei care ne vorbește

Capture2


Specificații tehnice:
  • Design unisex;
  • Ecran FOLED (Flexible Organic LED);
  • 2 variante : Regular & Deluxe;
  • Rezistent la apă: Da;
  • Rază acoperire Bluetooth: până la 100 feet (30 metri);
  • Culori disponibile: negru, argintiu, auriu. Există posibilitatea de personalizare a produsului cu pietre prețioase, ori semiprețioase (extra-cost).
  • Marimi: 4 mărimi disponibile(atât pentru femei, cât și pentru bărbați): S,M,L, XL;

Datorită dualității practice pe care o prezintă, acest sistem dedicat din domeniul Internet of Things, urmărește să ușureze viața utilizatorului, îmbinând deopotrivă eleganța unei bijuterii high-tech cu ușurința și comoditatea folosirii unei căști bluetooth.

THE-ORB-RING-Bluetooth-Headset-And-Notifications-Ring

Leave a Reply