11087769_785938078143784_873811474_o

Foobot – dispozitiv de avertizare a poluarii aerului

Foobot este un dispozitiv care foloseste algoritmi si senzori avansati pentru a recunoaste schimbarile in compozitia aerului din casa ta si pentru a anunta eventualele iregularitati.

            foobot2-5463610abc601Foobot iti da informatiile cat mai repede,astfel incat sa poti rezolva problemele actuale si sa le previi pe cele viitoare.CA83mpxW8AAyEX4

Cunoscand obiceiurile si sursele de poluare ale casei tale,Foobot te informeaza in timp real prin bluetooth cu privire la problemele casei tale.Tot ce iti trebuie este un dispozitiv care are functia bluetooth si suporta programul aferent.(Smartphone-uri,tablete etc.).Cateodata dispozitivul te va sfatui doar sa deschizi geamul,alteori sa muti mobilierul din camera pentru a nu impiedica aerisirea.

Toate acestea cu ajutorul unei aplicatii practice si usor de folosit.

3eudhNn78MiN_YX8fsTMeTl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9

Scopul principal al lui Foobot este imbunatatirea permanenta a calitatii aerului din casa ta. De aceea,el nu doar monitorizeaza aerul la un moment de timp,ci tine cont si de trecut si de prezent pentru a putea oferi rezultate mai bune in viitor.

slide2

Foobot mai ai are si alte functii pe langa cea de detectare a particulelor nocive din aer cum ar fi cea de anuntare a temperaturii si a umiditatii propice pentru a impiedica formarea de mucegai si germeni.

O alta functie este cea de detectare e toxinelor din pat si din mobilier.Aceasta abilitate este folositoare mai ales persoanelor care sufera de alergii sau probleme respiratorii.

Leave a Reply