greenbox_iphone5c_blue

Greenbox: gradinaritul inteligent

Probabil că ați mai întâlnit device-uri care controlează sistemele de irigare din locuințele moderne, dar poate că vi s-au părut complicate, fiind greu de instalat sau de utilizat.

Soluția este Greenbox, este intuitiv, ușor de utilizat, ușor de instalat și poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone, a unei tablete sau al unui cumputer, grădina visurilor putând deveni astfel o realitate, chiar dacă timpul nu vă permite să vă ocupați de aceasta.

greenbox

În funcție de condițiile meteo, plantele au nevoie de o anumită îngrijire, soluția fiind reprezentată de un sistem de irigare controlat, însă nu toate sunt la fel. Greenbox este un device care permite controlul și monitorizarea sistemului de irigare de oriunde, prin intermediul WiFi-ului.

2

Pe lângă WiFi, Greenbox oferă și conexiunea Bluetooth Smart, care permite configurarea simplă și rapidă a acestui device cu ajutorul smartphone-ului, în lipsa unei conexiuni WiFi.

3

Utilizând algoritmul de irigare Watergain, Greenbox valorifică datele meteorologice hiperlocale pentru a calcula cantitatea de apă necesară pentru grădină. Sistemul reglează programul de irigare în mod corespunzător, astfel încât apa nu va fi irosită, iar în cazul unor temperaturi ridicate, acesta se va asigura că plantele din grădină vor rămâne verzi.

11c+OlHLpEL

Programul de irigare și setările, vor fi salvate atât pe device cât și în cloud, astfel dacă smartphone-ul, tableta sau computerul sunt deteriorate sau pierd date, veți avea acces în continuare la salvările respective.

Avantaje

  • Future proof: Calitatea sa  de a actualiza firmware-ul, aplicaţia web dar şi cea mobilă, asigură utilizarea  Greenbox, mult timp  de acum încolo.
  • Nu există taxe pentru stocarea datelor în cloud.
  • Timpul necesar setărilor este de ordinul secundelor, Greenbox fiind primul sistem de irigare din lume cu adevărat intuitiv, şi a fost creat în aşa fel încât gradul de dificultate în utilizare să fie cât mai redus posibil.

Sloganul creatorilor este: ” Your garden, connected!” , fiind exact ceea ce poţi face cu ajutorul acestui device.

Leave a Reply