lapka_01

Lapka-Device-ul vostru personal de monitorzare al mediului inconjurător

 

În ziua de astăzi,oamenii sunt mai atenți cu mediul inconjurător,la alimentele pe care le mănancă și la orice detaliu ce  poate afecta o viață cotidiană linistită.

Lapka PEM (Personal Environment Monitor)este răspunsul la aceste mici preocupări, fiind  un monitor mic,  proiectat pentru uzul personal care se conectează la Iphone pentru a măsura, colecta și analiza calitățile ascunse ale împrejurimilor.

Senzorii preciși ai dispozitivului  Lapka raspund la lumea invizibilă a particulelor, ionilor si  moleculelor . Însă dispozitivul  nu doar cuantifică ceea ce măsoară  ci  și oferă  rezultate care sunt specifice locației in care te afli in timp rapid. Pe stradă, la birou, în dormitor , sau  in avion, aplicația Lapka oferă indicații cu privire la modificarea calității mediului inconjurător .

images

Device-ul se poate conecta la portul  castilor  si  este alcatuit din 4 senzori:

  • -detector organic :masoară concetrația de ioni dintr-un fruct/legumă
  • – de umiditate si temperatură:te ajută sa apreciezi locul cel mai bun pentru a te odhini  sau lucra
  • -de radiații :este cel mai puțin folosit senzor
  • -de câmpuri electromagnetice:măsoară undele de mare sau de mică frecvență din jurul tău

Fiecare senzor are o formă de cub si este modelat din lemn si plastic.

images (1)

Fiecare măsurătoare succesivă luată  se transformă într-un bloc  pe ecranul aplicației Lapka . Fiecare bloc este imprimat cu simbolul senzorului utilizat pentru a obține fiecare citire, și se va  misca cu smart-device-ul.Măsurătorile efectuate pot fii incărcate pe internet pe contul de CLOUD sau pe diverse rețele de socializare.

images

Directorul de creație Vadik Marmeladov  afirmă : Momentan,Lapka este  pe piață pentru produsele Apple având prețul de 220$ ,dar avem in vedere si celelalte produse”.Tot acesta afirmă :”Lapka este un produs facut pentru acele persoane care doresc sa devină conștiente de miciile detalii ce le influențează existența

Leave a Reply